LG ще представи най-новите Ultra монитори на CES

1
577
Новата линия включва 49-инчов UltraWide монитор за отлична продуктивност и високоскоростния UltraGear за гейминг изживяване от ново поколение

По време на CES следващия месец, LG Electronics (LG) ще представи най-новите Ultra монитори, които включват както изключително продуктивния UltraWide, така и подходящия за геймъри UltraGear.

Въз основа на репутацията си на водещ иноватор в категорията монитори UltraWide (със съотношение 21:9 и по-високо), впечатляващият, нов, 49-инчов LG UltraWide монитор (модел 49WL95) е създаден, за да повиши продуктивността при всяка задача докато последният модел LG UltraGear Gaming монитор (модел 38GL950G) комбинира доброто качество на картината с бързата скорост, за да предостави невероятно преживяване на любителите на игри.

2019 LG UltraWide Монитор

Най-новият UltraWide монитор на LG, който притежава огромен извит дисплей, осигурява невероятно качество на картината. С помощта на кинематографичната си скала, LG 49WL95 е висококачествено решение, което замества тромавата мултиекранна настройка. Допълнителното пространство, което осигурява 49-инчовия дисплей, както и невероятното съотношение прави LG UltraWide идеален за изпълняване на много задачи по едно и също време. С разделителна способност от 5120 x 1440 (еквивалентен на два 27-инчови Quad High Definition поставени един до друг) и 108 пиксела на инч (PPI) осигуряват оптимална яснота на картината, което означава, че документите ще бъдат по-лесни за четене, а видеата и изображенията – по-лесни за редактиране.

UltraWide мониторът на LG е истински инструмент за повишаване на продуктивността. Подхоящ за всякакъв вид работа, този монитор е подходящ за хората, които работят в областта на финансите, IT, дизайна и архитектурата, където се изисква изключителна точност и качество. Използвайки водещата в индустрията технология IPS на LG, най-новият UltraWide монитор предлага невероятно точно възпроизвеждане на цветове, покриващо 99% от цветната скала RGB. С помощта на HDR10, мониторът дава възможност за показване на HDR-активирани игри и видеа.

За да се възползвате максимално от невероятната големина на екрана, мониторът LG UltraWide разполага с режим Picture-by-Picture, за да се вижда едновременно едно до друго съдържанието от няколко източника и да работи с няколко приложения. Dual Controller Software позволява свързване на няколко устройства, които да бъдат управлявани от една единствена клавиатура и мишка, работещи безпроблемно с PBP, за да подобрят работния процес и да повишат ефективността. С USB Type-C, потребителите могат както да прехвърлят данни, така и да зареждат няколко устройства – дори лаптопи – едновременно. Красивият извит дисплей потапя зрителите във филмите, а изчистеният, минималистичен дизайн и тънката метална поставка придават елегантен завършек на цялостния облик.

2019 LG UltraGear гейминг монитор

LG ще представия и новия си Nano IPS UltraGear монитор за геймъри по време на CES, който разполага с поддръжка от NVIDIA G-SYNC и 144Hz скорост на опресняване за играене на всякакви игри без проблеми. Реалистичните изображения с невероятни цветове са стандартни за мониторите с резолюция 3840×1600 и 98% покритие на цветовата гама DCI-P3. UltraGear мониторът е поректиран така, че геймърите да използват цялото съотношение 21:9, извития екран и практически безграничния дизайн. Сферичното осветление, предназначено за завладяваща гейминг атмосфера, предлага до шест различни цветови настройки, които се излъчват от задната страна на монитора и могат да бъдат съобразени с желаието на геймърите и едновременно с това помагат за намаляване на умората в очите.

„LG непрекъснато предлага подобрени монитори на пазара, оборудвани с функции, които са предназначени за различните потребители.“, заяви Джанг Ик-хуан, ръководител на IT отдела в LG Home Entertainment Company. „С широк избор от модели, които дават приоритет на продуктивността, качеството на картината и „потапящото изживяване“ при играене на игри, все повече потребители определят LG като лидер в иновациите при мониторите.“

Посетителите на CES 2019 от 8 до 11 януари могат да посетят щанд #11100 в Конгресния център в Лас Вегас, за да видят отблизо най-новите монитори от LG.

Спецификации:
 49WL95C                                                                                                                                                                                           

38GL950G

Размер 49-инчов 32:9 извит UltraWide 

38-инчов 21:9 извит UltraWide

РезолюцияDual QHD (5120 x 1440) 

WQHD+ (3840 x 1600)

Яркост350 нита (Стандартно) 

450 нита (Стандартно)

Цветова гамаsRGB 99 процента (Стандартно) 

DCI-P3 98 процента (Стандартно)

ИнтерфейсUSB-C x 1, HDMI x 2,

DP x 1, USB3.0 (4 down)

HDMI x 1, DP x 1,

USB 3.0 (1 up / 2 down)

Зареждане85 Вата (посредством USB-C) 

ФункцииPBP (максимум 3), Сензор за околна светлина, Калибриране на цветове, Двоен контролер S/W,

OnScreen контрол S/W

144Hz, NVIDIA G-SYNC,

Сферично осветление, DAS Mode,

Стабилизатор на черния цвят, Crosshair,

Gamer Friendly GUI

Звук10W x 2Ch (с Rich Bass) 

N/A (Изход за слушалки)

HAS StandНаклон (-5~15º)

Височина (110mm)

 

Наклон (-5~15°)

Височина (110㎜)

ДругиПодобрен цвят 

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Ивайло Камберов Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ивайло Камберов
Ивайло Камберов

Здравейте, всичко в описанието е ~ добре , но може ли на ,,геймърски“ монитор да не публикувате опресяването на матрицата !?!? Приблизително е ясно при 144Hz , в страницата на производителя в случая LG има пълно описание на продукта пак без тази информация !!! Явно Ви мързи и от copy/paste … направо чупите тъпомера !!! Която в конкретният монитор е м/у 2 и 5мс (по-малкият ) за сега данни от самия производител няма, Отделно мониторите на LG са меко казано на години назад от BENQ точно в геймърският сектор , да LG бяха добри монитори имал съм няколко от 20“… Виж още »