LG Minibeam превръща всяко пространство в кино салон

1
37

Последните иновации в технологиите правят любимите ни устройства по-мобилни от всякога. Лаптопите, смартфоните и таблетите са по-компактни, по-леки и не на последно място с по-голяма производителност. LG пренася силата на подвижността и към новите си проектори, предлагайки на потребителите истинско преживяване като в кино навсякъде и по всяко време. Благодарение на впечатляващото качество на картината и съвместимостта на компактния проектор с широк спектър от Video оn Demand услуги, за потребителите няма да е задължително да се намират в кино салон, за да изживеят магията на киното. Проекторите на LG са оборудвани със собствени говорители, но биха могли да бъдат комбинирани и със всяка домашна аудио система, пресъздавайки потапящ съраунд звук. Единственото, което ще трябва да си набавите са пуканките!

 

Разнообразната гама от Minibeam проектори от LG предлага по нещо за всеки – от зрители в движение до отдадени киноманиаци. Моделът PH550 е идеален за потребители, обичащи да прекарват време навън, които търсят устройство с ненадмината безжична преносимост. Както другите продукти от линията Minibeam на LG,  PH550 поддържа както Wi-Fi, така и Bluetooth свързаност. Това позволява на потребителите да използват съдържание с различни формати от разнообразни източници. В допълнение, проекторът има мощна вградена батерия, която издържа много часове без да бъде зареждана. Комбинацията от всичко това придава на PH550 ненадмината гъвкавост, превръщайки гледането на филми в парка, на къмпинг или в двора в нещо лесно и качествено.

 

Моделът PW1500 е най-яркият проектор в линията LG Minibeam, който е перфектен за потребители, за които безупречното качество на картината е над всичко останало. Въпреки, че устройството е с тегло едва 1,16 килограма, PW1500 излъчва светлина от 1500 лумена, която го прави LED проектора с най-голяма яркост на пазара. Потребителите с по-органичен бюджет пък ще се впечатлят от третият модел PW1000, който предлага същите екстри като PW1500, но с излъчване на светлина от 1000 лумена.

 

Комбинирайки невероятното качество на картината с ненадмината гъвкавост и преносимост, новата линия LG Minibeam превръща всяко място в кино. Високотехнологичните функционалности на LG Minibeam автоматично регулират картината, осигурявайки кристално ясно и недеформирано зрителско преживяване, което е перфектно синхронизирано със звука.

 

Достатъчно малки, за да се поберат в дланта на ръката ви, устройствата от серията LG Minibeam предоставят истинско домашно кино преживяванe. Всички модели от серията ще са налични на българския пазар от месец април.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари