LG SMART – мрежов телевизор

0
34

На мероприятието IFA 2010, което ще се проведе в Берлин на 3-8 септември, компанията LG Electronics ще покаже новото семейство на TV LG SMART с мрежови функции, като продажбите на новите продукти ще започнат в началото на следващата година.

Главната особеност на новия телевизор се крие в изключителното удобство при експлоатация. Главният контролен панел User eXperience осигурява бърз достъп до приложенията и избраното интернет-съдържание, а дистанционното Magic Motion ви позволява да изберете опции чрез натискане на един бутон.

Реализираната в новия модел система Media Link, осигурява бърз достъп до интернет-съдържанието не само от телевизора, но също така и от мобилните устройства. В допълнение, телевизорът може да се свържете и с iPad, компютри, мултимедийни плейъри и системи за домашно кино.

“С пускането на пазара на водещото семейство SMART, LG ще предлага цялостно решение за домашно забавление, което ще позволява да се наслаждавате на практика на всичкото цифрово съдържание от всяко устройство“ – каза Simon Kang, главен изпълнителен директор и президент на LG Home Entertainment. – “За тези, който искат максимална лекота и удобство за контрол над цялото развлекателно съдържание, решението е LG SMART, което може да осигури всичко необходимо“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари