Lian Li добави в асортимента си серията от стилни корпуси PC-K6X

0
8
Вчера имахме възможността да се запознаем с новите корпуси Lian Li от серията PC-K5, но производителя явно не желае да се ограничава с пускането само на тези шасита и предложи още една серия – PC-K6X. В този случай разглеждаме две версии – базовата, наречена PC-K6X, както и „тихата“, която е получила наименованието PC-K6SX и включваща в себе си абсорбиращи звука уплътнители на страничните панели, както и предна врата.


Шаситата Lian Li PC-K6X Series за разлика от вчерашните устройства имат по-строг дизайн, а за основа отново е послужил Middle Tower форматът. Както се съобщава, устройствата използват стоманени листове от марката SFCC, като потребителите тук имат достъп до двойка 5,25 инчови отделения, и седем места за 2,5/3,5 инчови дискове. Между другото, имайте предвид, че достъпът до последните се открива от противоположната страна на кутията.

Lian Li PC-K6X са съвместими с ATX/MicroATX дънните платки и са реализирани седем разширителни PCI слота. Пространството между задната стена и HDD-шините е достатъчно за установяването на видеоадаптери с дължина до 310 мм, а височината на поддържания CPU-охладител достига до 170 мм.

Стандартните комплекти ще съдържат три 120-мм вентилатора: два в предната част и един от задната страна. При необходимост, потребителите ще могат да добавят още няколко 120/140 мм вентилатора в горната част на кутията или 280-мм радиатор.


Моделите Lian Li PC-K6X и PC-K6SX се характеризират с линейни размери от 220 × 515 × 495 мм, а продажбите им започват на 27 май на цени съответно от 125 и 150 долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за