Lian Li пуска два компактни компютърни корпуса

0
13

Компанията Lian Li съобщи за разширяване на продуктовата си гама от компютърни корпуси с пускането на двата компактни продукта PC-V353 и PC-Q25.

Моделът PC-V353 е предназначен за създаване на мултимедийни компютърни системи (HTPC). Кутията е изработена от алуминий и е с размери 288х286х397 мм и тегло 4,13 кг. Моделът поддържа възможност за инсталиране на дънна платка във формат Micro ATX и Mini ITX, до четири разширителни карти (максималната дължина на видеоадаптера може да бъде 300 мм), едно външно 5.25-инчово устройство, до два вътрешни 3.5 и 2,5-инчови твърди диска.

Корпусът PC-V353 не е оборудван с предварително инсталирани вентилатори, но разполага със сменяеми филтри, които са разположени на предния панел. На страничната част присъстват два порта USB 3.0, един e-SATA порт и два аудио интерфейса за слушалки и микрофон. Устройството ще се предлага в сребрист и черен цветови вариант.

Компютърният корпус PC-Q25 е направен във форм-фактор Mini Tower. Той също е изработен от алуминий и се предлага в черен или сребрист цветови вариант. Този нов продукт е с размери 199х280х366 мм и тегло от 3,1 кг. В този случай, за потребителя не е достъпна възможност да използва външни 5,25-инчови устройства, но вместо това е възможно да се инсталират до седем вътрешни 3.5-инчови твърди дискове, пет от които поддържат възможност за гореща замяна. Също така, потребителите имат възможност да инсталират до три 2,5-инчови дискове.

Корпусът Lian Li PC-Q25 е съвместим с дънни платки във формати Mini-ITX и Mini-DTX и поддържа до две разширителни карти. Максималната дължина на видеокартата може да бъде до 320 мм. Циркулацията на въздуха вътре в кутията се осигурява от два предварително монтирани вентилатора: един 140-милиметров вентилатор в предната част и един 120 мм в горния панел. Използването на интерфейсни портове (USB, e-SATA, аудио) не е предоставено. Въпреки компактните си размери, кутията дава възможност за инсталиране на стандартен захранващ блок ATX PS/2.

Информация за началото на продажбите и размера на препоръчителните цени на компютърните корпуси Lian Li PC-V353 и PC-Q25 все още няма.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за