Lian Li разшири продуктовата си гама от компютърни корпуси с модела PC-X2000F

0
41

Компанията Lian Li разшири своята продуктова гама от компютърни корпуси с представянето на устройството PC-X2000F, предназначено за създаване на високопроизводителна геймърска система.

Новият продукт е изработен от алуминий във form-factor Full Tower и е изпълнен цялостно в черно цветово оформление. Моделът позволява инсталирането на дънни платки във формати E-ATX, ATX и Mirco-ATX, като в допълнение продуктът поддържа поместването и на четири 5.25-инчови външни устройства, едно външно 3,5-инчово устройство (чрез конвертор от 5,25-в-3,5-инча), седем вътрешни 3,5-инчови твърди диска и до осем разширителни карти, като максималната дължина на видеокартата може да бъде до 340 mm. Вътрешното пространство на новия компютърен корпус е разделено на три сегмента за подобряване на охлаждането на компонентите, а за циркулацията на въздуха вътре се използват четири 140-мм вентилатора (три с LED подсветка на предната част и един на задния панел) и два 80-мм вентилатора на задния панел, като в допълнение, на задния панел е разположен три-позиционен превключвател на скоростта на въртене на вентилаторите. Мястото на захранването е малко по-ниско в корпуса, отколкото в повечето стандартни случаи, а на горния панел са изведени четири порта USB 3.0, един E-SATA конектор и два аудио интерфейса. Размерите на представения модел са 240x695x442 мм и тегло – 11,7 кг.

Очаква се новият компютърен корпус Lian Li PC-X2000F да влезе в продажба в края на май, като препоръчителната му цената на дребно се определя на $540 (без данъците).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари