Lian-Li PC-V750 – нов корпус с фронтално разположено захранване

2
46

Lian Li Industrial публикува информация за предстоящото пускане в продажбите на ново алуминиево шаси, което поддържа работа с EATX дънни платки, с кодовото име Lian Li PC-V750. Значителна особеност на този продукт се явява необичайното фронтално разположение на захранването, при което самото шасито е по-ниско от други EATX съвместими решения – височината му е само 440 мм. Корпусът е във формат Full Tower и е изцяло боядисан в черно. Линейните размери на новото компютърно шаси са 230 х 440 х 586 мм и тежи 7.35 кг., като на лицевия панел се наблюдава присъствие на множество вентилационни отвори, едно 5,25-инчово отделение и I/O панел с два порта USB 3.0, един USB 2.0 и един е-SATA, както и аудио-жаковете за слушалки и микрофон.

Вътре в корпуса Lian Li PC-V750 може да се помести EATX, ATX и microATX дънна платка, като според производителя, са налични девет места за 3,5-инчови дискове и шест 2,5-инчови, а на задната страна са разположени десет PCI разширителни слота. Пълният комплект на новия корпус включва четири вентилатора: два 120 мм на лицевата страна, още два в горната част, както и един 120-милиметров вентилатор на задния панел. Благодарение на оригиналното оформление на вътрешното пространство, тук може да се монтира видеокарта с дължина на печатната платка до 380 мм, захранващ блок до 210 мм, както и процесорен охладител с височина до 170 мм.

Корпусът Lian-Li PC-V750 ще се предлага на клиентите в три варианта: сребристо (PC-V750A), черно (PC-V750B) и черно с акрилен прозорец (PC-V750WX).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари