fbpx
-6.8 C
София

Logitec пусна външен носител с капацитет 2 TB

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Японската компанията Logitec, след скорошното пускане на клавиатурата, която работи на слънчеви батерии, пусна външен носител, принадлежащ към серията Premium.

Представеното устройство е изработено в корпус с черен цвят, размерите на което са: 35x183x120 милиметра. Вътре в корпуса е разположен 3.5-инчов твърд диск с капацитет 2 TB. Изделието може да бъде поставяно както хоризонтално, така и вертикално. За свързване към система се използва USB 2.0 интерфейс. Енергопотреблението на дадения модел е 10 W, но идва без активна система за охлаждане. Теглото на устройството е 850 грама и се предлага заедно с едногодишна гаранция от производителя.

Този продукт получи награда за дизайн и добра вентилационна система без значение по какъв начин е поставен (вертикално или хоризонтално).

Горепосоченото устройство е предназначено за домашна употреба. Съвместимо е както с операционната система Windows, така и с Mac OS X. Очаква се, външният носител Logitec Premium с капацитет 2 TB да се появи в най-скоро време за цена от около $167 за 2-терабайтовия модел и $130 за 1 TB.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини