Високата популярност на игровата мишка G502 подтикна швейцарската компания Logitech да пусне обновена версия на „гризача“, наречена G502 HERO. В основата на манипулатора стои фирмения оптичен сензор HERO (High Efficiency Rated Optical), резолюцията на който може да се регулира в диапазона от 100 до 16 хиляди DPI.

Logitech G502 HERO напълно наследява дизайна на предшественика си и се характеризира с размери от 132 x 75 x 40 мм при тегло 121 грама (без кабела). При това има възможност за балансиране на теглото на мишката по вкус с помощта на пет тежести по 3,6 г.

Манипулаторът разполага с 11 програмируеми бутона, памет за съхранение на пет потребителски профила и LED-подсветката LightSync RGB. Левият и десният бутон използват ключовете Omron с ресурс от над 50 милиона натискания.

За свързване към компютъра се използва USB интерфейса с честота на опресняване от 1000 Hz. Дължината на кабела в оплетка е 2,1 метра. Управлението на всички параметри на „гризача“ е възможно с помощта на приложението Logitech Gaming Software.

По рафтовете На магазините, игровата мишка Logitech G502 HERO ще се появи следващия месец на препоръчителната цена от 80 долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за