Logitech обяви своята нова безжична геймърска мишка от G серията G305.

Манипулаторът използва фирмения оптичен сензор HERO с възможност за регулиране на резолюцията от 100 до 12 000 dpi. Поддържа се технологията за безжична връзка Logitech Lightspeed, осигуряваща съвсем малки задръжки на сигнала. Подоби параметри доскоро бяха характерни само за hi-end компютърните мишки като например G903 или G703.

Logitech G305 е със симетричен дизайн и е предназначена предимно за работа с дясната ръка. Това си личи и от двата бутона в лявата страна на корпуса. Габаритните размери на устройството са 116,6 x 62 x 38 милиметра при тегло около 99 грама. Левият и десният бутон на мишката имат ресурс от 10 милиона клика.

Производителят подчертава, че технологията Lightspeed осигурява задръжка при обмена на данни само 1 милисекунда. Захранването се осъществява от една AA батерия, достатъчна за 250 часа работа. Наличен е икономичен решим със задръжка до 8 милисекунди, при който времето на автономна работа се увеличава до девет месеца.

Продажбите на компютърната мишка Logitech G305 започват в края на месец май. Цената на устройството е $60. Предлагат се модели с бял и черен цвят на корпуса.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за