Logitech представиха широкоъгълната уебкамера C930e

0
26

Logitech представиха нова уебкамера предназначена за бизнес потребителите. C930e поддържа full HD резолюция и най-широкия ъгъл на гледане от всички модели в този клас – 90 градуса. Освен това, камерата използва технология за вътрешна обработка на видеото, което изисква по-малко работа от страна на процесора на компютъра и натоварва по-малко мрежата.

C930e използва и технологията RightLight 2, която автоматично адаптира изображението в ниско осветена среда за постигане на оптимални резултати. Обективът по дизайн на Carl Zeiss с широкия си ъгъл на гледане позволява на потребителите да говорят отдалеч или да се движат по време на разговор вместо да трябва да стоят заковани пред екрана на компютъра си. Функцията за увеличение на образа, пък, обещава добри резултати дори при 4-кратен зуум.

Камерата е сертифицирана за съвместна работа с комуникационната платформа на Microsoft – Lync – но Logitech твърдят, че би могла да се използва и с други популярни услуги, в това число и Skype. Без поставката, устройството има размери 94 х 29 х 24 милиметра, в които са вградени двойни стерео микрофони. Устройството е съвместимо с Windows и Мас и излиза на пазара през май на цена от $109,99.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари