Logitech представи безжично зарядно за продуктите на Apple

1
330

Безжичната подложка за зареждане AirPower на Apple, която трябваше да ви позволи да зареждате до три устройства на Apple едновременно така и никога не беше пусната на пазара. Но след неуспеха на Apple в това отношение, няколко компании започнаха да представят свои алтернативи, и изглежда Logitech е най-новата сред тях. Компанията представи безжичното зарядно за продукти Apple Logitech Powered 3-in-1 Dock, което струва 130 щатски долара и вече е в продажба.

Двата основни слота за зареждане предлагат до 10W мощност за зареждане на смартфони, които поддържат по-бързите скорости на зареждане (iPhone XS или по-добри модели с Android), докато интегрираното зарядно устройство за Apple Watch осигурява 5W мощност. Когато отмени представянето на AirPower, Apple обяви, че продуктът „не е постигнал“ високите стандарти за качество на компанията, като се носеха слухове, че има проблем с прегряването на зарядното при едновременно зареждане на две или три устройства. Въпреки че този нов модел има по-консервативен дизайн – не можете да поставяте устройствата за зареждане навсякъде, Logitech отбелязва, че техният Powered 3-in-1 Dock има надеждна защита от прегряване и презареждане, както и защита от пренапрежение. Захранва се от адаптор с променлив ток.

Зарядното е елегантно проектирано и изглежда солидна изработка. Каучуковото покритие е меко на допир и с предлага в четири цветови разновидности – графитно сиво, бяло, люляково и градинско синьо.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари