Mac Pro излиза на пазара съвсем скоро

1
52

Новият Mac Pro на Apple би трябвало   да бъде пуснат в продажба още този месец, но от компанията все още не са издали точната дата. Наблюдателни интернет потребители следящи сайтовете им обаче са сигурни, че компютърът ще излезе съвсем скоро. Доказателството за това е появяването (макар и за кратко) на 4К дисплей на Sharp в европейския онлайн магазин на Apple.

Става въпрос за 32-инчовия монитор с резолюция 3840 х 2160 пиксела PN-K321-4K. Изглежда обаче появата на устройството е била гаф на някой служител, тъй като днес вече го няма. Въпреки това, анализаторите предполагат, че присъствието на 4К дисплей в магазин на Apple свидетелства за това, че пускането на Mac Pro ще бъде обявено съвсем скоро.

Както вероятно помните, новите модели от линията ще имат цели шест Thunderbolt 2.0 порта и два графични процесора AMD FirePro, като тази огромна производителна мощност ще позволява на собствениците му да го свържат към три 4К дисплея едновременно. Apple, разбира се, както със сигурност знаете, не произвеждат 4К дисплеи, така че, за да имат полза от тази функция на Mac Pro, потребителите трябва да се сдобият с такъв от друг производител.

Много анализаторите предполагаха, че Apple ще пуснат свой собствен 4К дисплей, но досега компанията не е давала такъв знак. Последният им Thunderbolt монитор е 27 инча по диагонал и има резолюция от 2560 х 1440. От американската компания го продават от юли 2011 година.
 
 
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари