Mach Xtreme представи достъпни 2.5-инчови SSD MX-Starter

1
26

Заедно с оперативните памети DDR3 1333 с капацитет 8 GB компанията Mach Xtreme Technology анонсира нова серия SSD носители MX-Starter, които са предназначени за масовия потребител и се отличават с ниските си цени. Новите устройства MX-Starter са изработени в 2.5-инчов форм-фактор и е прекрасно решение за потребителите, които искат да обновят своя настолен компютър и да повишат неговата производителност при минимални разходи.

SSD носителите MX-Starter са представени във версии с капацитет 32 и 64 GB (модели MXSSD2MST-32G и MXSSD2MST-64G) и са подходящи за използване като активни дискове. Свързване към системата се осъществява посредством SATA 3.0 Gbps интерфейс, а наличието на 64 MB кеш памет позволява повишаването на надеждността им. Неслучайно тяхното средно време за безотказна работа достига до един милион часа.

При това, максималната скорост на четене и записване на информация на SSD носителите MX-Starter е 100 и 60 MB/s, съответно, а броят операции за секунда могат да достигнат до десет хиляди. В основата на устройствата лежат NAND чиповете MLC, а самите устройства са снабдени с едногодишна гаранция.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари