Magewell XI100XUSB-PRO: устройство за кодиране на видео, което използва USB 3.0 порт

0
166

Известният производител на разнообразна компютърна електроника Magewell представи своето ново устройство за кодиране на аудио и видео сигнал, което се включва към USB 3.0 порт. Самият видеосигнал се подава чрез DVI-I интерфейс (HDMI, VGA, YPbPr), BNC вход (SD/HD/3G-SDI) и DB9 (YPbPr, S-Video, CVBS аналогов звуков стерео сигнал).

В зависимост от използвания вход, максималната резолюция на видеото може да бъде 1920х1080 пиксела и дори 2048х1536 точки. При обработката на аналоговия сигнал се използва честота на дискретизация 96 KHz и 24-битово квантуване.

Устройството разполага с богата функционалност и може да преобразува редовата развивка в прогресивна, да променя цветовото пространство, да осъществява огледално показване на изображението спрямо вертикална или хоризонтална ос, изрязване границите на кадъра, промяна на яркостта и контраста, наситеността, гама-корекцията и други параметри. За работата на този конвертор не са необходими драйвери и е съвместимо със всякакви компютри, работещи под управлението на операционните системи Windows, Linux и Mac OS. Габаритните размери са 98 х 98 х 25 милиметра.

Конверторът Magewell XI100XUSB-PRO се продава при цена 689 американски долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари