fbpx
-5 C
София

Marvell готви четириядрен процесор ARM с честота 1,6 GHz

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията Marvell демонстрира на конференцията ARM Technology четириядрената платформа ARMADA XP (Extreme Performance), предназначена за облачни изчисления, такива като домашен медиа център, бързодействащо мрежово оборудване, уеб-услуги и NAS.

В решението са интегрирани четири ядра, съвместими с ARM v7 MP, с тактова честота 1,6 GHz и набор от входно-изходни конектори (четири x4 PCI-e, няколко USB, SATA, Gigabit Ethernet и други). Съвременната методология за проектиране и новите технологични процеси позволяват да се оптимизира структурата на ARMADA XP за постигане на максимална производителност.

ARMADA XP е снабден с 2 МВ кеш от второ ниво, поддържа 64-битовите интерфейси DDR2/DDR3/DDR3L-800 с корекция на грешките и позволява производителност от 16600 DMIPS.

Marvell предлага мостри на SoC, а също така и пълна платформена разработка за ARMADA XP, позволяваща на клиентите да изграждат собствени системи.

Предишна новинаKaspersky PURE R2 9.1.0.124 Final
Следваща новинаЧестит рожден ден на Firefox!
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини