Microsoft обяви цената на Xbox Series X, заедно с датата на премиера на конзолата

0
831

Следващата флагман конзола на Microsoft, Xbox Series X, най-накрая се сдоби с официална цена и дата на излизане. Microsoft вчера даде информация за Xbox Series S и никой не очакваше ново включване още по-скоро.

Премиерата на Series X също ще е на 10 ноември, а цената ще бъде $499

Предварителните поръчки ще бъдат отворени на 22 септември, и за двете конзоли. Xbox Series X е по-мощният наследник на Xbox One. Хардуерните характеристики ще бъдат впечатляващи. Процесорът ще е специално изработен за конзолата, с 8 ядра. Оперативната памет ще е 16GB. Графичният процесор ще има обработваща сила от 12 терафлопса. Ще съхраняваме игрите си на 1TB NVMe SSD диск, със супер бърза скорост на зареждане и пренос на данни. Ще се поддържа 4K резолюция, както на 60 кадъра в секунда, така и на 120 кадъра в секунда.

По-рано тази седмица в Интернет изтече официалното изображение за промоция на Xbox Series S, заедно с кратко рекламно видео. Microsoft изненада всички като излезе с бързо потвърждение на информацията. Пусна пълната версия на рекламното видео и представи концепцията си за по-евтина конзола.

Имаше спекулации, че на същата дата ще видим и Series X, но нямаше нищо сигурно. Важното е, че беше обявена цената от $499. Защото напоследък имаше сериозни спекулации за доста по-висока миза, което не се хареса на потребителите.

5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари