Microsoft поправи батерията на Surface Pro 3 чрез софтуерен ъпдейт

1
91
Microsoft пусна актуализация на фърмуера за таблета Surface Pro 3, която освобождава устройство от неприятния проблем с батерията. Спомнете си, че потребителите на таблета Surface Pro 3 преди известно време започнаха да се оплакват от това, че батерията е спряла да се зарежда. Microsoft за първи път призна за проблема през юли 2016 г., а през август потвърди софтуерното му естество и обеща да пусне актуализация за неговото отстраняване.

В описанието на ъпдейта, Microsoft обяснява, че нивото на заряда на батерията в някои Surface Pro 3 е невярно предавано от операционната система и фърмуера, в резултат на което таблета просто не се зарежда напълно. От  Microsoft обещават, че след ъпдейта на фърмуера, проблемът трябва автоматично да се отстрани след няколко зарядно-разрядни цикъла.

Спомнете си, че 12-инчовият Windows-таблет Surface Pro 3 бе пуснат в продажба през лятото на 2014 година. Той работи на базата на Intel Core процесорите и има до 8 GB оперативна памет, диск с обем до 512 GB, а екранът му е с резолюция 2160 x 1440 пиксела.

SaveSave

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари