Microsoft се присмя на възможностите на iPad в рекламата на своя таблет

11
1390

Microsoft представи в САЩ рекламата на таблета Surface Go, в която директно се присмива на твърде слабите компютърни възможности на iPad. В 30-секундния мюзикъл, заснет в стила на песента Grandma Got Run over by a Reindeer, малко момиченце уговаря баба си да не ѝ купува таблет на Apple.

Главната героиня в клипа се оплаква, че нейният iPad ѝ харесвал, докато била на 6 годинки, но сега, когато е станала на 10 – за училището и другите задачи вече е необходим истински компютър. Тя счита, че Surface Go е именно такова устройство.

Софтуерният гигант за пореден път се опитва да докаже на потребителите, че таблетите с операционната система iOS не са най-подходящото решение за учение и работа. А неговите таблети, като например Surface Go без проблеми се справят с всякакви програми, задачи и алгоритми, независимо дали става дума за програмиране, триизмерно моделиране или просто набиране на текст.

Това лято Microsoft стартира рекламната кампания Surface Go, в която показваше възможностите и основните преимущества на това устройство. В рекламните клипове се обръща внимание на високата изчислителна мощност на компактния таблет, неговата безопасна работа, възможността за синхронизация на файловете с другите компютърни устройства и идеалният форм фактор за работа и игра.

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
6 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анти-фейк нюз
Анти-фейк нюз

И са прави!

Епъл се нуждаят да създадат единна ОС базирана на АРМ, Майкрософт имат по-добрата основа към момента.

Времето ще покаже, не харесвам стратегията на Епъл да изчакат конкуренцията, за да направят същото, но по-добре.

/ Епъл потребител!

ASL
ASL

Pls.

хохо
хохо

Както и да се напъват, както и да рекламират новите си зашеметяващи достижения в хардуера, в крайна сметка Майкрософт пак ще изфабрикуват едно недоносче. Случвало се е многократно досега и наблюдаваме поредния цикъл.

Анти-фейк нюз
Анти-фейк нюз

То е на пазара! Защо говориш в бъдещо време?

Джон Три Волта
Джон Три Волта

Одавна не съм на 10, но двата iPad-a в семейството вършат чудесна работа на всички и нито за миг НИКОЙ не си е помисля за MS Surface… 😉

Fake News
Fake News

Чудесна работа за Facebook и Youtube нали?

Зухърбърг
Зухърбърг

Е то щом семейството сте с Ipad значи мисловната дейност не ви е сила.

Ludlud
Ludlud

Добре бре какво ми хавалите тея продукти на ябъката нормално самата ОС да работи по добре като я разработват за точно специфичен хардуер имат по няколко устройства на година който се броят на пръстите на едната ръка, а от MS всеки се оплаква ама не може да ви прищрака че тяхната операционна система работи на стотици хиляди вида комбинации от хардуерни компоненти нормално е да има бъгове тук таме при такъв обхват на устройства. А за линук не може и да говорим тя върши работа за точно определен вид дейности а в други е кръгла нула докато Windows-a обхваща голям… Виж още »

Крис
Крис

Щом MS имат проблеми с някой неща,сам каза, че епъл правят един OS за няколко бройми на пръсти джаджи.Логично е да се насочим към ios.Аз лично съм с ios устройство(iPhone SE) и даже си ползвам keynote за презентации и други свързани с университета приложения подобни на Уйндолските(че и по-добри

Ангел
Ангел

Казваш, Windows 10 за Surface устройствата, които не са чак толкова много на брой като модели и се произвеждат също от Майкрософт е труден за поддръжка?
Добрия майстор е добър не затова какъв инструмент има, а как умее да го върти. 😀

---
---

Ти като голям майстор с много години опит, вземи лопатата и кирката, а аз ще взема багера, нищо че не съм се качвал на багер, пък тогава да видим на кой колко ще му трябва да изкопае трасе 1 километър.