Microsoft се присмя на възможностите на iPad в рекламата на своя таблет

11
1396

Microsoft представи в САЩ рекламата на таблета Surface Go, в която директно се присмива на твърде слабите компютърни възможности на iPad. В 30-секундния мюзикъл, заснет в стила на песента Grandma Got Run over by a Reindeer, малко момиченце уговаря баба си да не ѝ купува таблет на Apple.

Главната героиня в клипа се оплаква, че нейният iPad ѝ харесвал, докато била на 6 годинки, но сега, когато е станала на 10 – за училището и другите задачи вече е необходим истински компютър. Тя счита, че Surface Go е именно такова устройство.

Софтуерният гигант за пореден път се опитва да докаже на потребителите, че таблетите с операционната система iOS не са най-подходящото решение за учение и работа. А неговите таблети, като например Surface Go без проблеми се справят с всякакви програми, задачи и алгоритми, независимо дали става дума за програмиране, триизмерно моделиране или просто набиране на текст.

Това лято Microsoft стартира рекламната кампания Surface Go, в която показваше възможностите и основните преимущества на това устройство. В рекламните клипове се обръща внимание на високата изчислителна мощност на компактния таблет, неговата безопасна работа, възможността за синхронизация на файловете с другите компютърни устройства и идеалният форм фактор за работа и игра.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
11 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари