13.9 C
София

Microsoft: iPad не става нито за готвене, нито за споделяне

Най-четени

Продължаваме с дръзките реклами на Microsoft. След като вчера ви разказахме за последния рекламен клип на компанията, в който тя открито се подиграва с линията ноутбуци Chromebook, днес ще ви представим два нови клипа, този пък рекламиращи второто поколение таблети Surface. За да докажат качествата им Microsoft отново ги сравняват с iPad, и то по-конкретно с новите модели.

В първия клип Surface и iPad Air се тестват в кухнята, където (разбира се) печели Surface. Защо? Защото за разлика от iPad, при него навигацията е постижима само с жестове и няма нужда да допираме мръсните си пръсти до екрана. Според Microsoft дори поставката на Surface е по-удобна и пригодена за готвене.

Във втория клип компанията се опитва да ни убеди, че ако имаме намерение да използваме само един таблет в дома си, то това непременно трябва да бъде Surface, тъй като iPad просто не може да бъде споделян ефективно от няколко потребителя. Surface, обаче, не само поддържа многобройни акаунти, но и позволява на родителите да наблюдават дейността на своите деца.

И двата клипа завършват по един и същи начин, а именно с твърдението: „Поредната причина, поради която Surface е единственото устройство, което ще ми трябва да всичко във вашия живот“.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини