Microsoft Surface ще се появи на 26 октомври

0
26

По време на анонса на таблетите Microsoft Surface, компанията от Редмънт не каза нищо за датата на появата им по магазините. Въпреки, че много анализатори тогава разумно предположиха, че това ще се случи едновременно с пускането на Windows 8.

И днес тези прогнози официално се потвърдиха от представители на Microsoft, които съобщиха, че „следващата версия на нашата операционна система – Windows 8 – ще се появи на 26 октомври 2012 година. По същото време ние ще започнем с продажбите на Surface“.

Тук е важно да подчертаем, че на 26 октомври, Microsoft ще пусне само един от техните таблети, базиран на ARM процесор и работещ под Windows 8. А Microsoft Surface Pro ще бъде достъпен за клиентите само 90 дни след тази дата.

Спомнете си, че таблетите Microsoft Surface и Microsoft Surface Pro бяха анонсирани в средата на юни 2012 година. Те могат да предложат на потребителите 10,6-инчов сензорен Clear Type Full HD-дисплей, две камери: основна и фронтална, както и слот за карти памет microSD. Microsoft Surface ще се предлага с 32 и 64 GB вградена памет. А купувачите на Microsoft Surface Pro ще могат да избират таблет с 64 или 128 GB памет.

Според слуховете, Microsoft Surface работещ под Windows RT и хардуерната платформа NVIDIA Tegra 3 ще може да бъде закупен за $ 599, а Microsoft Surface Pro с Intel Core i5 (??Ivy Bridge) и Windows 8 Professional ще се предлага на цена от 799 долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари