Microsoft Surface Earbuds: безжични слушалки с погасяне на шума и управление с жестове

0
489

Освен устройствата Surface, Microsoft представи в Ню Йорк и своите първи безжични слушалки Surface Earbuds с погасяване на шума и управление с жестове. Новото устройство се позиционира от корпорацията не само като аксесоар за слушане на музика, но и за работа.

Дизайнът на Surface Earbuds е много оригинален, но малко спорен. Microsoft заяви, че са пробвани голям брой варианти и в крайна сметка е избран най-опростения, чрез който слушалките не падат и осигуряват максимален контрол, дори и ако се използват целия ден.

Всяка слушалка има по два микрофона, с помощта на които се погасява външния шум. В комплекта е включен малък кейс, който осигурява енергия за 24 часа автономна работа. Акумулаторните батерии на самите слушалки осигуряват до 8 часа автономна работа.

Surface Earbuds имат сензорна област за управление чрез докосване и плъзгане. По този начин може да се избират, пускат и спират траковете, да се регулира силата на звука и да се отговаря на телефонните позвънявания. Освен това, притежателите на Android устройства могат чрез докосване да стартират Spotify.

Интересно е, че Microsoft е добавил в тези слушалки интеграция с приложенията на Office. С тяхна помощ е възможно да се сменят слайдовете в презентациите на PowerPoint, да се осъществява превод в реално време и други.

Продажбите на безжичните слушалки Surface Earbuds ще се появят в магазините към края на годината при цена $249.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за