Midi-Tower-корпуса Xigmatek Alfar е достъпен за предварителни поръчки

0
25

В асортимента от компютърни кутии на Xigmatek беше добавен нов модел, който получи търговското име Xigmatek Alfar. Шасито е произведено в популярния форм-фактор Midi-Tower и както съобщават нашите чуждестранни колеги, то ще се появи по магазините в края на този месец (30 ноември) в три различни варианта – черен, сребрист или оранжев.

Xigmatek Alfar се характеризира с линейни размери от 195 х 445 х 505 мм и тегло 6 кг. Моделът е съвместим с ATX, micro ATX и mini ITX дънни платки. В горната част на шасито е поместен I/O панелът с чифт портове USB 3.0, стандартните аудио-жакове и бутоните Power и Reset, а в предната част са предвидени три 5,25-инчови отделения за монтирането на оптични дискови устройства. Вътре в кутията има места за четири 3,5 инчови и същия брой 2.5-инчови носители на информация. В комплект с представеното компютърно шаси пристигат два 120мм вентилатора – по един отпред и отзад.

Xigmatek Alfar има седем разширителни PCI слота, разположението на захранващия блок е предвидено в долната част на кутията, а на плота за монтирането на дъното са предвидени специални отвори за прокарването на кабелите. Представения корпус в момента е достъпен за предварителни поръчки на цена от € 49,90.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари