fbpx
-0.8 C
София

Mindshunter Zephyr: геймърска мишка с вентилатор и цена $89

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

В сайта за потребителско финансиране Kickstarter бе стартирана кампания за започване производството на геймърската мишка Zephyr. Една от основните особености на това устройство е вграденият вентилатор, който е предназначен да охлажда ръката на геймъра по време на горещите игрови баталии.

В корпуса на геймърската мишка Mindshunter Zephy са направени голям брой отверстия. Този подход дава няколко преимущества. Първо, използва се по-малко материал и мишката е по-лека – едва 68 грама. Второ, през тези отверстия много добре се вижда вградената RGB подсветка. И накрая, през тези отвори до дланта на потребителя достига въздушният поток, генериран от вградения вентилатор, който охлажда ръката. За активирането на вентилатора и за управление режимите на неговата работа, в корпуса на мишката е поставен специален допълнителен бутон.

Техническите характеристики на Mindshunter Zephy са доста добри. Тя има лека и здрава конструкция, всички бутони съвсем ясно и приятно превключват, а бързият оптичен сензор е с резолюция 1600 пиксела на инч. Но използваният вентилатор е доста шумен дори и при 70% от максималната скорост на въртене. Всички, които са пробвали тази мишка споделят, че в горещо време нейният корпус изглежда приятно хладен благодарение на вентилатора.

Кампанията за събиране на пари за финансирането на геймърската компютърна мишка бе успешна. Продажбите на устройството започват през месец октомври тази година при цена $89.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини