Mitsubishi представи линията телевизори HDTV

0
20

Компанията Mitsubishi Electric Visual Solutions Америка представи официално своята линия HDTV за тази година, която включва доста интересни разработки. Сред новите продукти, например, е 92-инчовият телевизор 3D DLP Home Cinema TV в серията Diamond 840, демонстрирана през януари тази година на изложението CES 2011.

Към характерните особености на новия продукт, който е и флагман на новата линия, може да бъде отнесено наличието на система от 16 вградени високоговорители, разположени в долната част на телевизора във вид на саундбар и способни да осигурят качествен обемен звук, както и поддръжката на безжичен субуфер от Polk Audio. Освен това, както е видно и от името му, 3D DLP Home Cinema TV може да възпроизвежда и стереоскопични изображения.

Наред с другите неща, моделите от сериите Diamond 840 и LaserVue (включително лазерният 3D телевизор със 75-инчов диагонал) могат да предложат фирмено iOS приложение, което ще бъде достъпно за свободно изтегляне от iTunes Store. Програмата фактически превръща мобилните устройства на Apple, включително iPhone, iPod touch и iPad, в пулт за дистанционно управление, който позволява управление на функциите на телевизорите от линията HDTV. Цените на представените нови продукти варират от 1 599 до 5 999 щатски долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари