MMT Monitor2Go – портативен монитор с оригинална конструкция за Apple iPad

0
33

Не много известната компания у нас Mobile Monitor Technologies (MMT) представи доста интересен модел монитор, носещ търговското име Monitor2Go. Тази портативна модификация на дисплей, както се досещате, е предназначена за удобно пренасяне, за това разработчикът е предвидил в него уникална сгъваема конструкция, наподобяваща тази на лаптоп.

Моделът е оборудван с 15.6-инчов екран с номинална резолюция от 1600 х 900 или 1366 х 768 пиксела, в зависимост от модела, и с LED подсветка, а в допълнителната част, където по принцип се намира клавиатурата на лаптопа, има слот за включване на таблета Apple iPad. Според разработчика, мониторът е предназначен за работа с техника, производство на ябълката, но може да работи и с таблети и смартфони от други производители. Освен това, устройството може да се използва и като втори монитор за лаптоп.

Дисплеят е с корпус от полиран алуминий, има размери от 384 х 257 х 27,7 мм и тежи 1,36 кг, като неговата конструкция включва един видео-вход HDMI, както и три универсални USB порта. В обозримо бъдеще, експертите от Mobile Monitor Technologies се готвят да предложат за това устройство блок за батерията. Мониторът ММТ Monitor2Go с разделителна способност от 1600 х 900 пиксела ще струва $ 330, а версията с резолюция 1366 х 768 пиксела ще бъде с 30 долара по-евтина.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за