ModBerry M500: индустриален компютър базиран на Raspberry Pi 4

8
708

Компанията ModBase представи индустриалния микро компютър ModBerry M500, на базата на Raspberry Pi 4. Достъпни са версии с 1,2 или с 4 гигабайта рам.

ModBerry M500 се отличава с голям пакет от поддържани допълнителни модулни интерфейси. За жична връзка могат да бъдат добавени два 10/100 етернет интерфейса. При безжичните интерфейси има опции за Wi-Fi и Bluetooth. Достъпни са 3G/4G-модеми GPRS/EDGE/LTE + GPS, а също така модули LoRa, NB-IoT, Sigfox, Wireless M-Bus, ZigBee, Z-Wave.

Освен тези интерфейси има и поддръжка на модули с различни аналогови и цифрови входно/изходни интерфейси и индустриални шини: RS-232/485, M-Bus, CAN, 1-Wire и други. Поддържаното захранване е от 10 до 30 волта постоянен ток, има опция за PoE и резервно захранване чрез батерия/суперкондензатор. За различни конфигурации са предвидени корпуси с защита IP65/IP67 и разширен диапазон на работна температура.

Устройството се помещава в корпус с размери 106х91х61 мм, и тегло 300 грама. закрепването на ModBerry M500 е възможно на DIN шина. Такова устройство може да предостави решения за: Автоматизацията, телекомуникация, отдалечено наблюдение, мониторинг и други. Към устройството се предлага и софтуерна поддръжка за управление, мониторинг и разработка iMod и iModCloud.

Подробна информация може да намерите ТУК.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
5 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
112
112

индустрялен ?????

дедо
дедо

Георги Илиев дори не разбра намека. Български не знае – ама техническо лице.

тцтцт
тцтцт

Тъжно е

ЖивкУ
ЖивкУ

Списвача да не е току що завършил Шуменския уНИВЕРСИТЕТ. Нормално е за тях да не знаят елементарен български език.

дедо
дедо

Герги, тук липсва един мой коментар от дедо ти. Кой го забърса.

(*)
(*)

ИндустрЯта се развива шеметно!
ПП: И под заглавието има думички за редакция 😀