Motorola официално представи необичайния Android-комуникатор Flipout

0
16

Неотдавна плъзнаха слухове за разработката на компанията Motorola, която се изразява в наличието на мобилен телефон с необичаен форм-фактор, който официално беше представен от производителя. Новият комуникатор ще бъде известен под наименованието Flipout и ще бъде предназначен за социално общуване и ще работи под управлението на операционната система Google Android 2.1. В този случай важен факт е да се отбележи, че в устройството е наличен фирменият интерфейс Motoblur, който дълго време от Motorola не беше използван в новите версии на Android, тъй като е необходима сериозна адаптация с оригиналния софтуер.

При размери от 67х67х17 мм и тегло 120 грама, устройството притежава 2,8-инчов TFT-екран с резолюция 320х240 точки, FM-приемник, 3-мегапикселова фотокамера, 512 МВ флаш-памет, слот за карта памет microSD, хардуерна QWERTY-клавиатура и акумулаторна батерия с капацитет от 1170 мАч. Комуникационните възможности на устройството са на много високо ниво: модули Wi-Fi и Bluetooth, aGPS и работа в мрежите GSM и 3G (HSPA).

В допълнение към по-добрата интеграция със социалните мрежи, може да се спомене и възможността за извършване на изтегляния от сайтовете Facebook, MySpace и използване на услуги за споделяне на снимки, с натискането на един бутон. В продажба, комуникаторът ще бъде пуснат през втората половина на тази година, но точна дата и стойност не са споменати.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари