Motorola DROID ще е базиран на Android 2.1 в следващата актуализация

1
23

Когато Nexus One беше анонсиран, много хора питаха Google защо пускат такова невероятно устройство толкова скоро след появяването на Motorola DROID. Ако това не е достатъчно за да станат собствениците на DROID завистливи, то Nexus One получи мултисензорна актуализация миналата седмица, което позволява да се правят повече жестове в Google Maps, Android браузъра и фотогалерията. Какво би могло да потуши цялата тази завист към Nexus One?

Ако получаването на MultiTouch за Google Maps не е достатъчно за собствениците на DROID, то те ще бъдат развълнувани да знаят, че техните телефони ще бъдат „благословени” с Android 2.1 в бъдеще. Най-доброто от всичко е, че всички тези характеристики на DROID могат да се намерят на Nexus One. Тук са новите актуализации според Engadget:

• Базиран е на операционната система Android 2.1. Версията в момента е под идентификатор 2.1 version 1, но Nexus отрази тази актуализация още през миналата седмица.
• Предварително инсталирано приложението Google Goggles (без значение колко ненужно може да бъде).
• Браузърът сега поддържа мултисензорни движения, както и Google Maps 3.4. Не поддържа Flash, но както и преди, очакваме и това да стане реалност.
• Интересно е, че началният екран е със същия изглед като на 2.0.1, което означава, че не се адаптира с въртящата се 3D мрежа от икони.
• Няма активни тапети за екрана.
• Притурките за новините и времето представени в Nexus One са включени. Може би някои способности на 2.1 са забранени за устройства с по-ниска мощност?

За съжаление, изисква се малко търпение, защото няма срок за пускане на тази актуализация. В същото време, не гледайте на DROID-а си с презрение и възмущение. Вместо това, оценявайте го и непрекъснато си напомняйте, че ще се появи актуализация с Android 2.1. Може би ще ви стане по-добре ако кажете на глас: “Е, поне моят си има физическа клавиатура.”

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари