Motorola Droid Devour – първият Android смартфон базиран на чипсета Qualcomm MSM7627

0
23

В мрежата се появи информация за смартфона Motorola Droid Devour A555, чието кодово название е Calgary. Това устройство работи под управлението на операционната система Android и поддържа мрежите CDMA/1xEV-DO Rev. 0. Моделът Calgary A555 ще се продава в САЩ, от оператора Verizon Wireless, като има вероятност компанията да разработи версия на модела за Европа, с поддръжка на други мрежови стандарти.

Съгласно информацията на ресурса Android and Me, Motorola Droid Devour ще бъде базиран на чипсета Qualcomm MSM7627, който притежава две ARM ядра, интегрирани в един чип – 600 MHz процесор за приложения и 400 MHz за модем.

Сред техническите характеристиките на Motorola Droid Devour е известно, че той е оборудван с 3,1-инчов сензорен екран, под който има разположен оптичен трекпад, а при вдигане на екрана се открива QWERTY-клавиатурата. В допълнение към арсенала от техническите характеристики присъства 3-Мп камера, GPS-приемник, слот за карта памет microSD, поддръжка на Wi-Fi и Bluetooth.

Пускането на Android смартфона Motorola Droid Devour ще се осъществи през първото тримесечие на 2010 година, като информация за цената все още няма.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари