Motorola Solutions представи мобилния компютър MC45

0
36

Компанията Motorola Solutions представи устройство с обозначението MC45, представляващо пълноценен мобилен компютър, изпълнен във форм фактор на смартфон. Именно такива устройства, според представителите на компанията, ще заменят конвенционалните компютри в областите, в които работещите се нуждаят от мобилност, а функционалността на обикновените смартфони се оказва недостатъчна. Преносимият компютър ще бъде достъпен в няколко версии с цена от $ 1345 до $ 2295 и ще бъде ориентиран към малкия и средния бизнес – основно към персонала, работещ в сферата на продажбите, както и към работещите в складове; към хора, занимаващи се с комплектоване и опаковане на поръчки, доставка на стоки и други.

Новият компютър с размери 14,2 × 6,6 × 2,54 cm и тегло 247,5 грама е оборудван с 3,2-инчов сензорен екран, базиран е на процесор ARM с тактова честота 600 MHz, разполага с 1 GB оперативна памет и слот за карти с памет във формат microSD с обем до 32 GB. Устройството работи под управлението на операционната система Windows Embedded 6.5.3 Professional.

В допълнение, устройството разполага с лазерен скенер, 3,2-мегапикселова камера с вградена система за разпознаване на едно- и двуизмерни баркодове, както и със софтуер за приемане и обработка на сигнали за доставка на пакети. Преносимият компютър поддържа различни типове радиомрежи и WLAN. Устройството може да издържи падане от височина от 1,5 метра и има гаранционен срок от 3 години.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари