MSI подготвя моноблоковете AG220 и AG240

0
5
Тайванската компания MSI подготвя две устройства, позиционирани като наследници на геймърския моноблок AG2712A. Моделите са получили обозначенията AG220 и AG240 и разполагат с матови сензорни дисплеи с диагонал съответно 21,5 и 23,6 инча. И в двата случая резолюцията на екраните е 1920 x 1080 пиксела. Освен екрана, единствената друга разлика между двата нови продукта е мощността на стерео говорителите Creative – при варианта с по-малкия екран тя е 6 W, докато при по-големия модел тя е 10 вата.

В останалата си част конфигурацията на устройствата е идентична. Те могат да бъдат базирани на процесор Intel Core i7-4700HQ или Core i5-4200H. Минималният обем на оперативната памет на моноблоковете е 8 GB, а максималният – 16 гигабайта. Подсистемата за съхранение на данни е представена от твърд диск с капацитет 1 TB. В допълнение, на потребителя се предлага възможност за инсталиране на до три SSD в изпълнение mSATA. За графичната подсистема отговаря новата 3D-карта GeForce GTX 860M. Въпреки това, както, впрочем, и при почти всички други случаи, компанията не уточнява конфигурацията на GPU – припомняме, че този ускорител може да бъде базиран както на GPU Maxwell, така и на GPU Kepler.


Трябва също така да се отбележи и наличието на безжични адаптери Wi-Fi 802.11ac и Bluetooth, четец на карти, оптично устройство DVD или Blu-Ray, три порта USB 3.0 и два USB 2.0, конектори Ethernet (адаптер Killer Technology), интерфейс HDMI (изход и вход), TV-тунер (опционално) и камера с резолюция 2 мегапиксела.

За съжаление, към момента производителят не съобщава информация относно очакваната ориентировъчна цена и датата на постъпване в продажба на новите продукти.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за