MSI показа пълна гама от фирмени видеокарти GeForce GTX 1080 Ti

0
412

MSI пусна в Мрежата първия тийзър с пълна гама от фирмени графични ускорители GeForce GTX 1080 Ti. Анализирайки видяното, може да се каже, че например GTX 1080 Ti X GAMING почти с нищо на външен вид не се различава от варианта на базата на GTX 1080. Това важи и за картата GTX 1080 Ti ARMOR, в която охладителя от предишните модели е без промени в дизайна.

Що се касае до модела MSI GTX 1080 Ti Sea Hawk EK (с воден блок), то можем да очакваме, че той се основава на модифицирана печатна платка, но набора от конектори за допълнително захранване 6+8-pin PCI-E Power говори за обратното.

Най-големите външни промени могат да се забележат в представителите от серията MSI AERO, които сега са в черно-зелен цвят, след като по-рано кожуха имаше черно-бял цвят. Самият охладител от воден тип едва ли е претърпял сериозни структурни промени и все още предлага затворена конструкция с радиатор и мощна турбина.

Последният от този списък модел GTX 1080 Ti Sea Hawk с течно охлаждане от Corsair, вероятно ще получи изменения във външния вид на кожуха на видеокартата. За последното намеква по-ефективната работа на ядрото GP102, тъй като конструкцията на системата за водно охлаждане е била подобрявана.

Както можете да видите, MSI предлага доста солиден арсенал, от който да бъде избран достойния вариант от почти всеки потребител. Да се надяваме, че тайванският производител не е забравил и за версиите GAMING Z и Lightning.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари