MSI създаде нетбука Wind U160 с време за работа до 15 часа

3
32

Съвсем неотдавна в мрежата се появиха нови икономични мобилни процесори за някои ноутбуци и нетбуци, за които се говори, че могат да работят в автономен режим, с едно презареждане на акумулаторната батерия, до 8 часа. Компанията MSI тепърва обяви, че новите нетбуци Wind U160 притежават именно такива процесори.

Устройствата са снабдени с процесор Intel Pine Trail N450 (1,66 GHz), известен със своята икономичност, като тук е мястото да споменем, че множество от конкурентите са снабдени именно с такива CPU-та. Рекордната автономност е възможна само при активирания режим за енергопотребление Eco. В обичаен режим, нетбукът ще издържи някъде, около половината от оказаното време за работа, но въпреки това устройството е с доста добри показатели за издържливост при подобен вид нетбук.

Дебелината на Wind U160 е 2,5 см в най-широката му точка, а цената му е $360, като в нея е включено наличие на 1 GB оперативна памет, твърд диск с вместимост на паметта 160 GB, 6-клетъчна батерия, 10-инчов екран с резолюция 1024×600 точки и операционна система Windows 7 Starter. Следва да се отбележи присъствието в модела на тъчпад, разположен на едно ниво с повърхността под клавиатурата, което го прави удобен за работа.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари