fbpx
-3.9 C
София

MSI 870U-G55 – поредното дъно с поддръжка на Unlock CPU Core

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Производителят на дънни платки Micro-Star International има намерението да предложи на купувачите свежия си продукт – MSI 870U-G55. Моделът е снабден със северен мост AMD 770 и южен SB710 и фирмената технология Unlock CPU Core. Нека да припомним, че последната технология е внедрена от производителя за получаване на по-добри резултати при опитите за активация на отключените процесорни ядра във Phenom II, Athlon II и Sempron.

Въпреки използвания чипсет от предишно поколение, устройството разполага с напълно съвременни компоненти: слотове за оперативна памет DR3-1600/1333/1066/800, два конектора USB 3.0 (единият от които е запоен директно върху печатната платка, а вторият е изведен на задния панел), електрически микросхеми от вонен клас „процесор с автоускорение“ OC Genie и 8-пинови конектори за допълнително захранване EPS12V.

MSI 870U-G55 позволява поставянето на две видеокарти AMD/ATI Radeon, едно устройство с интерфейс PCIe x1 и до три карти PCI. В допълнение, дънната платка притежава Gigabit мрежов контролер, аудио-конектори, единичен IDE и шест SATA-порта с пропускателна способност до 3GB/s.

Препоръчителната стойност на модела 870U-G55 не се уточнява, но се предполага, че тя ще варира около ?85.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини