fbpx
20.8 C
София

MSI GeForce GT 240 с мощен охладител 8cm Engine Fan

Най-четени

Светослав Димитров
Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията Micro-Star International (MSI) обяви намеренията си да пусне видеокарта, на базата на графичния адаптер NVIDIA GeForce GT 240, която ще притежава интересен по изпълнение охладител, под индекса MSI N240GT-MD1G/D5/Engine Fan.

Ускорителят е основан на производителния 40-nm технологичен чип GT215 с 96 поточни процесора и използващ шината PCI Express 2.0 x16. Моделът принадлежи към продуктовата категория Military Class Series, за която е характерно това, че в продуктите към нея са използвани висококачествени елементи, като елитните кондензатори Hi-c CAP, твърди дросели SSC, а така също и кондензатори Solid CAP.

За охлаждането на изделието се грижи оригиналният по дизайн двуслотов охладител 8cm Engine Fan с голям алуминиев радиатор, на който е поставен 80-мм вентилатор с ниско ниво на шума.

Графичният ускорител е окомплектован с 1 GB памет GDDR5 със 128-битов интерфейс функциониращ на честоти 550/1340/3400 MHz (ядро/шейдърен блок/памет), поддържа DirectX 10.1 Shader Model 4.1, OpenGL 3.1, OpenCL и DirectCompute, а така също и технологиите NVIDIA PhysX Technology, NVIDIA PureVideo HD Technology и NVIDIA CUDA Technology. В допълнение към по-горе изброените характеристики може да се спомене това, че моделът на компанията MSI е съвместим със системата NVIDIA GeForce 3D Vision и напълно отговаря на всички изисквания на платформата Microsoft Windows 7. Що се касае до портовете разположени на задния панел, то там присъстват HDMI, DVI и D-Sub.

Кога изделието MSI N240GT-MD1G/D5/Engine Fan ще бъде пуснато в продажба и каква ще бъде неговата цена, все още няма сведения.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини