На изложението Mobile World Congress в Барселона, Porsche Design представи собствено виждане на лаптопа Surface Book, който е със специален дизайн, топ-характеристики и нескромно висока цена.

Новият портативен компютър се нарича Book One и доста прилича на лаптопа на Microsoft – магнитни шарнири, даващи възможност за завъртане на дисплея до 360 градуса, както и за отделянето на дисплея от клавиатурата. Самата клавиатура има светодиодно осветяване, а тъчпадът е покрит със закалено стъкло.

Book One е оборудван с 13,3-инчов сензорен IPS дисплей с резолюция 3200х1800 пиксела, висококачествен тъчпад, инфрачервена камера с резолюция 5 мегапиксела за работата на Windows Hello и здрав корпус от лека алуминиева сплав. В комплекта е включен стилуса Wacom, разпознаващ 2048 нива на натиск, който се закрепва към лаптопа с помощта на магнитно съединение.

Лаптопът се базира на процесора Intel Core i7-7500U с тактова честота 3,5 GHz (графичен ускорител HD Graphics 620) и разполага с 16 GB оперативна памет, 512 GB флаш-диск (PCIe), два USB-C порта, два USB-A 3.0 порта и USB-C порт с поддръжката на ThunderBolt 3.

Топ-компютърът има и топ-цена. Продажбите на лаптопа Porsche Design Book One започват през месец април тази година при цена в Европа 2795 евро и $2495 за САЩ.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари