Проекторът N-Tech може да възпроизвежда 4К видео със съотношение на страните 16:9. Работното разстояние варира от 80 сантиметра до 9 метра.

Устройството е съставено от три основни блока: основен модул с колонки, акумулаторна батерия, горна част с проекционен екран и процесор.

Проекторът е оборудван с Bluetooth и Wi-Fi модули за безжична връзка, флаш диск и HDMi порт. Това дава възможност за гледането на всякакви филми и видеа, транслирани по жичен или безжичен път.

Използването на устройството е съвсем лесно и бързо. Въртящата се подставка дава възможност проекторът да бъде завъртан и видеото да се проектира дори и нагоре. В комплекта са включени говорители, осигуряващи качествен звук.

Капацитетът на акумулаторната батерия е достатъчен за 8 часа автономна работа. Възможно е управлението с помощта на приложение за смартфон. Проекторът използва процесора Amlogic S912 и работи под управлението на операционната система Android 7.1.

Проектът се финансира чрез Indigogo, а кампанията продължава до 24 май тази година. Стартиращата компания поиска финансиране в размер на $25 000. Вече са събрани $600 000 или 2385%.

Първата вълна от доставки на 4К проектора N-Tech е обявена за месец август при цена $549.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари