NEC представи ултраширокия монитор MultiSync EA295WMi

0
50

NEC започна продажбите на новия ултраширок монитор MultiSync EA295WMi, който ще замени предишния много популярен подобен модел EA294WMi. Производителят специално подчерта появата на EA295WMi и неговите нови функции за по-висока производителност и възможност за използване в по-широк кръг задачи.

Новият монитор се базира на 29-инчова AH-IPS матрица с резолюция 2560х1080 пиксела и съотношение на страните 21:9. Устройството осигурява 100% покритие на sRGB цветовото пространство. Мониторът има максимална яркост 300 кандела на квадратен метър, време за реакция на точката 6 милисекунди, ъгли на виждане 178 градуса по хоризонтала и вертикала, а контрастът се изразява чрез съотношението 1000:1.

NEC MultiSync EA295WMi има USB 3.0 хъб с три порта и поддръжката на DisplaySync Prio. Налични са DisplayPort 1.2, HDMI, VGA и DVI-D интерфейси. Мониторът поддържа популярните режими Picture-in-Picture и Picture-by-Picture и разполага със сензори за осветеност и присъствие на човек пред монитора, чрез които се регулира яркостта, а мониторът може автоматично да се изключва за по-голяма икономия на електрическа енергия. Интегрирани са функции за калибриране на яркостта, гамата и цветността чрез специален цветови сензор и фирмен софтуер.

Продажбите на монитора NEC MultiSync EA295WMi започват в началото на ноември при цена $649.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари