NEC пуска LifeTouch с два екрана

0
12

Японската компания NEC е разработила ново устройство, Android таблет с два сензорни екрана, което ще демонстрира на CES 2011 г. Това е един таблет, но с два екрана, разработен въз основа на обявения през ноември таблет LifeTouch с един екран. Очаква се, че и бъдещото нововъведение ще бъде включено в поредицата от LifeTouch.

Таблетът е оборудван с два 7-инчови сензорни екрана и поддържа комуникационните технологии Wi-Fi, Bluetooth и 3G. Устройството ще има още GPS приемник, конектор micro USB и стандартен USB конектор с поддръжка на хост режим, SD картов четец и 3 Mpx камера. Очаква се, че всеки един от дисплеите ще може да показва различна информация едновременно. Операционната система, която ще бъде използвана е Android, но още не се знае с коя версия ще работи. До момента няма данни за технологиите, използвани в производството на сензорния екран, както и версията на операционната система.

Очакват се повече подробности за LifeTouch на изложението на CES 2011, което ще се проведе в Лас Вегас, от 6 до 9 януари. Между другото, освен таблета с два екрана LifeTouch, NEC ще представи и версия на таблета с един екран, както и ноутбук работещ под управлението на операционната система Android.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за