NEC разкри нов 52-инчов Full HD TV

0
20

Виждайки, че на потребителския пазар за дисплеи е почти пълно с нови модели, независимо дали са Full-HD LCD-та или 3D решения, компанията NEC реши отново да обърне поглед към професионалния пазар, където големите течнокристални дисплеи стават все повече и се разпространяват по-широко. В действителност, с икономическото възстановяване търсеното е длъжно да се подобри в тази област. Поради тези причини, компанията разкри нов член на семейството S Series – S521.

S521 разполага с панел от бизнес клас с усъвършенстван дизайн за охлаждане. Също така, екранът има размер 52-инча, но за щастие се поддържа Full HD резолюция (1980 x 1080 пиксела), което означава, че ще се виждат само малко проблеми с изображенията на този голям екран. Освен това, S521 има високи комуникационни възможности, които включват DisplayPort, VGA, DVI-D, 5 BNC (RGB/HV), composite, component, S-Video и HDMI входове.

Продуктът основно е предназначен за употреба в публични зони като летища, търговски обекти, корпоративни зали и системи за видео-конференция, където продължителното използване е задължителна. Дисплеите са сертифицирани с ENERGY STAR 5.0 и би трябвало да започнат с доставките още този месец за цени от $2,699 или $2,849 за S521-AVT.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари