NEC MultiSync P241W – монитор за професионалисти

2
32

Компанията NEC Display Solutions of America анонсира официално поредното попълнение в линията компютърни монитори MultiSync P Series, ориентирана предимно към професионалистите, занимаващи се с графичен и уеб дизайн. Новият продукт, носещ обозначението MultiSync P241W, има диагонал от 24 инча и е базиран на висококачествена матрица тип e-IPS с резолюция 1920 х 1200 пиксела.

Широкоформатният монитор NEC MultiSync P241W със съотношение на страните 16:10 е способен да покрие 71,4 процента от цветовото пространство NTSC или 96,7 процента от гамата sRGB и демонстрира време за реакция 8 милисекунди (при преход от сиво към сиво), стандартна яркост от 360 cd/m2 и коефициент на контраст 1000:1. Освен това в устройството са вградени датчик за външна осветеност AmbiBright и вграден USB хъб, както и конектори D-Sub, DisplayPort и DVI-D (два броя).

NEC MultiSync P241W е снабден с функциите Picture in Picture и Picture by Picture, както и със стойка с възможност за регулиране по височина до 150 милиметра, накланяне, завъртане и обръщане. Продуктът ще се появи в продажба още през този месец на цена от 749 щатски долара с четиригодишна гаранция. В допълнение, компанията NEC възнамерява да пусне на пазара и неговия по-скъп аналог P241W-BK-SV, чиито спецификации ще бъдат допълнени и с функцията за калибриране на цветовете SpectraView. „По-големият брат“ на MultiSync P241W ще струва $ 1 249.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
danchobg
danchobg

функциите Picture in Picture и Picture by Picture ?!? какво е това?

vidon
vidon

Жалко, че няма вносител в БГ.