NoteMark обединява химикалката и скенера

1
44

Днес по-голямата част от комуникацията между хората се осъществява по дигитален път, затова все по-често и по-често изпитваме нужда от скенер, с който да превърнем хартиените документи в цифрови файлове. NoteMark е продукт, който ни позволява бързо сканиране на документи, изписани върху хартия, без нуждата от голямо самостоятелно сканиращо устройство.

Както виждате от снимката по-долу, NoteMark е едновременно химикалка и скенер. В тялото има вградена 5-мегапикселова матрица с автофокусна леща, която може да сканира написаното на момента. Като завъртим горната част на химикалката подготвяме скенера, а като натиснем страничния бутон активираме затвора, който прави снимката/сканираното копие.

Скенерът може да обхване различно по-големина поле с вписана информация – от малка статия в списание до цяла бяла дъска изписана със записки. Всяка снимка се запазва в резолюция от 2048 х 1536 и в JPEG формат. Химикалката има капацитет от 1GB, който е достатъчен за запазването на 1000 снимки. Освен всичко друго, NoteMark има вграден микрофон, с който може да прави до 1000 едноминутни клипчета в WAV формат.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари