NotePal U – нова охлаждаща поставка за лаптопи от Cooler Master

1
283

На страниците на нашия сайт, доколкото е възможно, ние се опитваме да ви информираме за интересните новости от света на информационните технологии, включително и различните системи за охлаждане. Тази категория може да бъде представена като охладители за компютърни компоненти и охлаждащи поставки за лаптопи. Именно към последното семейство принадлежи и новото устройство на Cooler Master.

Стана известно, че компанията Cooler Master анонсира нов охладител за ноутбукове. Продуктът е проектиран във вид на охлаждаща поставка и е назован под името Cooler Master NotePal U. Това изделие е полезен аксесоар за собствениците на лаптопи, които са привикнали да работят със своите преносими компютърни системи не само в офиса на бюрото, но и на дивана или на други специфични места.

Охлаждащата поставка Cooler Master NotePal U е с физически размери от 410х310х55,5 мм, с възможност за регулиране на височината до 217 мм, а теглото й е само 1,3 кг. Поставката може да се похвали с наличието на пет степени за регулиране на височината, алуминиева повърхност, анти-слайд покритие и наличието на три-портов USB 2.0 хъб.

Задачата по отвеждането на топлината е възложена на два 100-мм вентилатора. Те са със скорост на въртене от 1200 оборота в минута, а създавания шума не превишава 21 децибела. Ергономичността на Cooler Master NotePal U може да бъде оценена, след като бъдат разгледани дадените снимки. Охладителят може да се използва с преносим компютър, чийто размер на екрана не превишава 17 инча.

Що се отнася до препоръчителната стойност на устройството Cooler Master NotePal U, то тя е $50.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
vladolinko
vladolinko

за 50 долара е много добре дори 🙂