NVIDIA анонсира партньорите си за програмата NVIDIA Metropolis

0
32

Анонсираната на GTC 2017 платформа NVIDIA Metropolis, чиято цел е създаването на безопасни и умни градове, представи официалните партньори на инициативата, както и препоръчания списък с приложения.

Тази инициатива на NVIDIA има за цел да помогне на системните интегратори и производители на устройства по-бързо да разработват нови продукти.

Градските видео-камери, броят на които към 2020 г. ще надхвърли милиард по цял свят, ни помагат да решим огромен брой задачи, свързани с живота в големите и малките градове. Например, автоматичното превключване на светофарите на базата данни от камера в реално време, може да позволи да се справим с тапите по пътищата. А камерите, монтирани в светофарите, ще могат да помогнат за намирането на свободно място за паркиране. Или представете си камери, които да ни помагат в съставянето на план за профилактична поддръжка на пътищата и мостовете.

Тази партньорска програма бе представена след излизането през май на платформата за видео-анализ NVIDIA Metropolis, включваща в себе си широк арсенал от хардуерни средства и SDK. За да се присъединят към партньорската програма Metropolis, партньорите трябва да имат готови за производство и проверени в практиката решения.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари