Nvidia ще направи голямо разкритие по време на основната част от ежегодната Конференция за графични технологии (GTC) на 14 май. Събитието ще е под надслов „Get amped”, което предполага, че включва информация за дългоочакваната Ampere архитектура, предават от TechSpot.

Тя ще захранва ново поколение видеокарти

Събитието най-вероятно ще е пред затворени врати. Ще бъде водено от главния изпълнителен директор на Nvidia Jensen Huang. Ще стане въпрос за „последните иновации в областта на изкуствения интелект, високоефективни изчисления, наука за данни, автономни машини, здравеопазване и графики“.

Това покрива абсолютно всяка област, в която Nvidia има проект, без гейминга

Все още няма достатъчно информация, за да се потвърди или отрече наличието на анонси по отношение на нови гейминг видеокарти.

Дори във фокуса да не попаднат геймърите, комбинацията от AI, високоефективни изчисления и новата Ampere ахритектура говори най-малко за нови Tesla/Quadro видеокарти. Според слуховете, следващата Tesla карта ще има 8000+ ядра. Това ще е най-мощната видеокарта.

Конференцията ще започне на 14 май, четвъртък в 16:00 часа българско време. В предишни години, когато събитието се случва на живо, то започваше в 23:00 часа наше време (2018) и 12 часа (2018). Събитието най-вероятно ще е предварително записано, а не на живо. Въпреки това, ще има стрийм. Чакаме с нетърпение да видим какво са ни подготвили от Nvidia.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари