NZXT

Компанията NZXT, известна преди всичко като производител на корпуси и водни охлаждания, разшири своята продукция и представи на пазара трите нови смарт захранвания E500, E650 и E850. От техните имена можем да се досетим, че тяхната мощност е съответно 500, 650 и 850 вата.

OEM производителят на новите компютърни захранвания NZXT серия Е е добре известната компания Seasonic. В новите захранващи модули се използва същата платформа, като в захранванията Focus Plus Gold. Корпусът на новите блокове е изцяло черен, а включването на кабелите е модулно. Устройствата имат сертификат 80 Plus Gold – КПД не по-малък от 88% в електрически мрежи с напрежение 230 V. Производителят дава десетгодишна гаранция за качество.

Една от главните особености на новите модули е вграденият сигнален процесор на Texas Instruments. Чипът извършва непрекъснат мониторинг на натоварването чрез три виртуални 12 V линии. С помощта на приложението NZXT CAM е възможно да се следи температурата, консумацията, да се настройва прагът на сработване на защитите, да се регулира скоростта на вентилатора и други.

Продажбите на компютърните захранвания NZXT E500, E650 и E850 започват в края на този месец. Препоръчителната цена на устройствата е съответно $125, $140 и $150.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за