O6 е кръгла алуминиева кутийка с гофриран гумен бутон и капаче, което може да се върти. Това е новата разработка на компанията Fingertips Lab, която предлага по този начин да освободи потребителите от зависимостта на многобройните екрани на различните устройства и дори от виртуалните гласови помощници.

Устройството се включва чрез Bluetooth към iPhone и след инсталирането на специално приложение е възможно управлението на електронната поща и Twitter, воденето на телефонни разговори, управлението на различни уреди и използването на основните функции на редица външни приложения – Pandora, Spotify, Sonos, Apple Music, Podcasts и Netflix.

Fingertips Lab предлага алтернативен на дисплеите интерфейс, който може да е удобен в много аспекти на живота. За разлика от популярните днес гласови начини за управление чрез Siri, Alexa или Google Assistant, новият O6 използва тактилна връзка. Много шофьори така или иначе използват смартфоните по време на шофиране, а Fingertips Lab се опитва да заеме и тази ниша, като предлага устройство, което не отвлича вниманието.

Приложението на O6 използва ИИ, който може да съставя плейлисти от любими радиа, които бихте искали да слушате по пътя. Възможно е добавянето на всякакви тракове, аудио книги и т.н.

Устройството е с диаметър 40 милиметра, работи 10 дни с едно зареждане и е съвместимо с iPhone, iPad и iPod Touch. Цената на O6 е $99.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари