OCZ официално представи хибридния носител на информация RevoDrive Hybrid

6
24

Компанията OCZ официално представи хибридния носител на информация RevoDrive Hybrid, първата демонстрация на който се проведе преди около три месеца по време на изложението Computex.

Представеният нов продукт е разработен във вид на разширителна карта, на която е поместен традиционен 2,5-инчов твърд диск с капацитет 1 TB и SSD с капацитет 100 GB. SSD носителят няма да функционира като буферна кеш-памет, за което беше споменато по-рано, а ще се използва за съхранение на често използвани данни, а на твърдия диск ще се съхраняват рядко използваните данни. За управлението на информацията между твърдия диск и SSD носителя ще се използва софтуерното приложение Dataplex. Скоростните характеристики за устройството реално се различават от посочените в прототипното. Максималната скорост за предаване на данни в OCZ RevoDrive Hybrid е 910 MB/s. За връзка със система се използва интерфейсът PCI-Express x4. Устройството ще се предлага с 3-годишна гаранция за качество от производителя.

Хибридният носител OCZ RevoDrive Hybrid ще бъде пуснат в продажба много скоро на препоръчителна цена от $ 500.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
lordfire55
lordfire55

910 Mb/s,this is a mistake.Real speed is 910 MB/s.

sliderum
sliderum

Yes, You is right, but only for theoretical peak of speed of the NAND Flash module…

3dfx
3dfx

and how much bandwidth does pci-ex 4x offer ?

ivankrivodol
ivankrivodol

Ар ю припер ту кам уит ми ин Бългерия? Ю ар инвайтед нау. Ай кен иншурю дат… Айм токинг бифор дъ гейм. Фифти-фифти. Мъндей, туздей, уенздей… Со ту мъч геймс. Май оун таун Бургас…

sliderum
sliderum

Many more of need.

zombaio
zombaio

хахах евала! 😀 Много се забавлявах с това! :)))