Olympus представи нови диктофони

0
29

Компанията Olympus представи нова фамилия диктофони, единият от които има формата на химикал.

 

Компактният цифров диктофон Olympus VP-10 има форма и размери на химикал и е оборудван със стерео микрофони, които могат да записват звуците от всички страни. Вградена е система за погасяване на шумовете, която филтрира шумовете от търкането на смартфона в джоба на дрехата. Olympus VP-10 може да се включва чрез малко по-рязък жест на ръката.

 

Цифровите диктофони WS-852 и WS-853 разполагат със системата True Stereo Mic. Двата вградени стерео микрофона осигуряват високо качество на звука, без странични шумове. Микрофоните са разположени под ъгъл 90 градуса и са подходящи за запис на гласа на няколко души, намиращи се на различно място в помещението. Диктофонът WS-852 е оборудван с 4 GB флаш-памет, достатъчна за записване в продължение на 1070 часа. Моделът WS-853 разполага с 8 GB флаш-диск.

 

Диктофонът VN-741PC е получил един микрофон за запис на звук идващ от всички страни. Потребителят може да избира между опростен и обикновен режим на управление. При опростения режим се използва уголемен шрифт и се извежда само основната информация.

Всички смартфони разполагат с USB портове за директно включване към компютърна система и за зареждане на акумулаторните батерии.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за